Ви тут
Головна > Світ > Які спеції пасують до перших та других страв

Які спеції пасують до перших та других страв

У сучасних маркетах ви можете натрапити на сотні різноманітних видів спецій. Але як правильно їх використовувати?

Звичайно, можна скористатися спеціальними сумішами, але значно цікавіше використовувати кожну спецію окремо, адже лише так можна зрозуміти, який компонент робить ваші страви привабливими.

Сьогодні Енциклопедія Корисного приготувала для вас цікаву підбірку щодо спецій, які найкраще пасують до перших та других страв.

Отже. Розпочнемо із супів. До м’ясних супів добре пасують наступні спеції: часник, цибуля, перець, петрушка, лавровий лист, чабер.

Овочеві супи допоможуть зробити неповторними селера, м’ята, петрушка, чорний перець, портулак.

Рибні супи стануть значно ароматнішими, якщо до них додати червоний та чорний перець, майоран, шавлію, мускатний горіх, лавровий лист.

До грибних супів додають часник, цибулю,червоний та чорний перець, кмин, базилік, петрушку.

Гороховий суп добре приправляти цибулею, духмяним або чорним перцем, мускатним горіхом, коріандром, лавровим листом.

Тепер перейдемо до других страв. До омлетів та яєчних страв прекрасно підходять чорний та духмяний перець, крес-салат, меліса, петрушка, часник, цибуля.

До тушкованого або смаженого м’яса – селера, цибуля, петрушка, червоний перець, чорний перець, часник, аніс, кмин, гвоздика, ялівець, полин. Під час приготування відварного м’яса використовують петрушку, цибулю, перець, лавровий лист.

До риби (відварної, смаженої, тушкованої) кладуть часник, фенхель, духмяний та гострий перець, цибулю, базилік, мелісу, імбир, коріандр.

Енциклопедія Корисного бажає вам смачної їжі та завжди чудового настрою!

Top